Sorteer op
 • Tecnosicurezza kluissloten
  Tecnosicurezza kluissloten

  Kluissloten van Tecnosicurezza

  Tecnosicurezza Spa
  Via Cesare Battisti. 276
  37057 San Giovanni Lupatoto
  Verona

TecnoSicurezza kluissloten

Tecnosicurezza is een kluissloten fabrikant uit Verona, Italy en opgericht in 1983. Tecnosicurezza loopt al meer dan dertig jaar voorop in ontwikkeling en ontwerp en werkt samen met meerdere industriële partners om de normen te verhogen, technologie te verfijnen en functies uit te breiden en te vereenvoudigen.

De missie is om onze ervaring in te zetten om te voldoen aan de uitdagende en veranderende behoeften vanuit de markt. Door de best beschikbare technologie aan te wenden en verder te ontwikkelen kan Tecnosicurezza een complete oplossing voor zijn klanten bieden.

Tecnosicurezza is gecertificeerd volgens ISO9001, maar zorgen er voortdurend voor dat onze bedrijfsvoering aan de hoogste standaard voldoet.

Door voortdurende technische training en ontwikkeling, een toegewijde eigen R&D-afdeling en investeringen in voorafgaande montage- en testapparatuur, zijn we ook erkend als een "productiefabriek voor Vds-goedgekeurde producten volgens Vds 2344".

Een elektronisch kluisslot functioneert met een pin code van 4 t/m 8 cijfers. Na in invoeren van de code kan men de kluis openen. Het sluiten van de kluis kan zonder code. Elektronische sloten met een code van 4 of 5 cijfers zijn nooit gecertificeerd. De kluissloten met een code van 6 t/m 8 cijfers zijn dit wel. Een elektronisch kluisslot werkt op stroom middels batterijen maar kan ook op een voeding worden aangesloten wat verstandig is indien het slot veelvuldig wordt gebruikt.

Kluissloten zijn er in vele varianten zowel qua vorm als software mogelijkheden. Bij de keuze van het type elektronischslot zijn het aantal gebruikerscodes, wel of geen tijdslot, openingsvertraging of een audit belangrijke selectie criteria.

Hieronder de eerste selectie op basis van het aantal gebruikers:

 1. Pulse 2, max 2 codes met instelbaar openingsvertraging
 2. Pulse 10, max 10 codes met instelbaar openingsvertraging
 3. Pulse PRO 50, max 60 codes met instelbaar openingsvertraging, audit, ERC code, ect
 4. DigiTech, max 30 codes, LCD scherm, audit, tijdvertraging, dubbelcode..
 5. MiniTech, max 60 codes, LCD scherm, audit, tijdvertraging, dubbelcode, tijdslot..
 6. TechMaster, max 90 codes, LCD scherm, audit, tijdvertraging, dubbelcode, tijdslot, remote controle en nog veel meer...
© 2010 - 2024 Kluis.nl by Safe2Lock | sitemap | rss