Kluis inhuizen

Inhuizen, plaatsen en verankeren van een kluis

Een inbraakwerende kluis of brandkast kan behoorlijk wat wegen. Het naar binnen brengen van de kluis kan dan een hele opgave zijn. Wij kunnen dit voor u regelen tegen een redelijke vergoeding. Belangrijk is dat het zorgvuldig en veilig gebeurt. Kluizen tot ca. 150Kg kunnen we nog goed via een trap naar boven brengen en als de trap recht is dan kan dit zelfs tot 250Kg.

Zijn de kluizen zwaarder, dan zullen wij de kluis op een andere manier naar binnen brengen. Dit kan via een raam zoals met bijvoorbeeld de compact kraan tot de 2de verdieping.

De kluis in de kelder zetten is ook mogelijk. Dit kan dan niet door een raam maar moet dan toch via het trapgat gebeuren. Ook hier geld dat dit tot 150Kg met 2 man zorgvuldig kan worden uitgevoerd met bijvoorbeeld een steekwagen of met behulp van het opbouwen van een houten stellage.

Bij zware kluizen maken wij gebruik van een takel. Het opbouwen hiervan moet zorgvuldig gebeuren zodat het veilig en stabiel staat.

Heb je vragen hoe wij de kluis bij u kunnen plaatsen? Stuur dan voldoende foto's voor een eerste indruk. Vaak kunnen wij aan de hand hiervan al een juiste inschatting maken van de mogelijkheden en kosten.

 

Inhuizen door het raam met de compact kraan

De compact kraan voor zware kluizen.     

De kluis wordt door het raam getild.

...en even later staat hij op zijn plaats inclusief verankering.

De kluis staat klaar om af te zaken via de trap...

Kluis staat in de kelder.

De kluis op zolder? Geen probleem voor de medewerkers van de Kluizen Dokter.

De kluis inhuizen via de vide? ..

...geen probleem voor de Kluizen dokter.

Even later staat de kluis op zijn plaats in de kast!

© 2010 - 2024 Kluis.nl by Safe2Lock | sitemap | rss