Over ons

Hartelijk welkom op onze website kluis.nl. We stellen het zeer op prijs dat u op deze wijze kennis wilt maken met ons bedrijf. Wij bestaan al meer dan 16 jaar en zijn al 25 jaar werkzaam in de kluizenbranche. Door onze ervaring en werkbare concepten hebben wij meerdere retailers in ons klantenbestand. Onze werkwijze kan dus bogen op veel ervaring aan de hand van de opdrachten die wij in het verleden hebben gekregen: ons verleden vormt daarmee een solide basis voor de toekomst waarin wij klanten graag zo'n goed mogelijk oplossing geven. Daarbij gaan wij zorgvuldig met uw gegevens om.

Sinds medio 2017 zijn wij verhuisd naar een nieuwe locatie waarbij wij u uitnodigen in onze nieuwe showroom. Komende vanaf de N271 komt u op industrieterrein De Flammert, daar slaat u rechts af. Aan de rechterkant ziet u een breed gebouw, hierbij bevinden wij ons aan het einde van het gebouw.

Wij hebben de mogelijkheid om door heel Nederland kluizen te leveren en tegen meerprijs kunnen wij werkzaamheden verrichten met betrekking tot kluizen.

Safe2lock Brandkasten heeft op de website kluis.nl een breed scala aan producten in zijn assortiment dus is er altijd wel de mogelijkheid om de kluis te vinden die het beste bij u past.

We hopen dat uw bezoek aan onze webshop een goed beeld geeft van wat wij te bieden hebben. Wij stellen het op prijs om feedback hierover te krijgen. U bent altijd van harte welkom. Natuurlijk staat voor u een gastvrij kopje koffie klaar.

Wij heten u welkom in onze showrorm of op onze website kluis.nl
Serge van Emmerik & Silvia van Emmerik
IMG_4502.jpg

Safe2lock Brandkasten bij kluis.nl
De Flammert 1002G
5854 NA BERGEN (LB)
Nederland

   info@kluis.nl
    +31 485 324 870
   +31 646047556

© 2010 - 2024 Kluis.nl by Safe2Lock | sitemap | rss