Sorteer op
 • Luxury Safes
  Luxury Safes

  DRS PREMIUM - EXCLUSIEVE KLUIZENKwaliteit in kluizenland.
  Zorgvuldig geselecteerde materialen kunnen geheel naar wens worden gecombineerd, zowel voor interieur als exterieur. kwaliteit is ons uitgangspunt. We leggen de lat hoog…

 • Wertheim AG15 LXRY
  Wertheim AG15 LXRY

  Waardeberging € 10.000,- contant geld / € 20.000,- kostbaarheden
  Brandwerend: niet getest

  Classificatie: inbraakwerend EN 1143-1 Klasse 1
  Classificatie: brandwerend Licht brandwerend DIN 4102 (niet gecertificeerd)Speciale…

15. Luxury safes

Safe2Lock Brandkasten heeft een uitgebreid programma van Exclusieve safes en Designer Safes. Trots zijn wij op het programma van de "Luxury safe" welke klant specifiek kunnen worden samengesteld in verschillende inbraak werende en brandwerende normen met diverse opties wat betreft de inrichting en afwerking. Bent u ook op de beurs Masters of Lxry geweest? Vraag naar ons aanbod van de LXRY kluis.  

 

 

De levering en de montage van de producten vindt plaats via ons eigen service team in alle discretie die mogelijk is.

Kwaliteit en service is ons uitgangspunt. We zetten hoge standaarden neer voor precisie en betrouwbaarheid. Om aan de wensen en eisen van u te voldoen werken we naar de perfecte mix tussen uitstraling en functionaliteit. Hierdoor bieden we, naast onze standaard producten, een serie van speciale luxury safes en premium kluizen aan. We upgraden deze klasse kluizen door middel van het uitmuntende ontwerp en met de hand bewerkte afwerking van het metaal, hout, glas of leer. Volledig naar uw wensen passen wij de kluizen aan en bieden onze kluizen de bescherming die u zoekt met de gewenste betrouwbaarheid en uitstraling.

 

Onze Premium kluizen zorgen ervoor dat een kluis niet persé vierkant, grijs en saai hoeft te zijn. De Premium kluizen brengen schoonheid samen met veiligheid in een juweel van een kluis. De toepassing van moderne, prestigieuze materialen en kleuren gecombineerd met techniek geeft de Premium kluis een zeer chique uitstraling. Vrijwel ongelimiteerd kan worden gespeeld met kleuren en materialen waardoor uw Premium kluis naadloos aansluit bij het interieur van uw woning, kantoor of winkel.

Voor vragen en professioneel advies kunt u ons bereiken via onze verkoopteam. Zij zullen u helpen met het kiezen van de juiste kluis en de gewenste inrichting hiervan. Bent u benieuwd naar de diverse opties? Bekijk dan hier onze folder.

Insafe is een gerenommeerde Engelse fabrikant en leverancier van gecertificeerde inbraak- en brandwerende kluizen. Samen met de Nederlandse partner Safe2Lock bieden we hoogwaardige kluizen die onafhankelijk zijn getest, gecertificeerd en goedgekeurd voor de opslag van geld en waardevolle spullen zoals sieraden, horloges en paspoorten.

Insafe ontwerpt, fabriceert en levert robuuste en stijlvolle kluizen voor de premiumsector in ranges om aan alle eisen te voldoen... van klasse S2 tot klasse 6 kluizen, op maat gemaakte en afstortkluizen, hotel- en vrijetijdskluizen en ladekluizen voor banken.​

Bovendien biedt het prachtige 'Designer Safe'-assortiment op maat gemaakte opties, waaronder hoogglansafwerking, kleur naar keuze, handgemaakte lederen bekleding binnen / buiten, watch-winders, glazen legborden en biometrische vergrendeling om er maar een paar te noemen.

© 2010 - 2024 Kluis.nl by Safe2Lock | sitemap | rss